Jak vypadá schůzka s Markem?

Chcete se sejít s Markem, ale nevíte co od té schůzky čekat? Připravili jsme pár bodů, díky kterým si můžete udělat představu o tom, jak schůzka probíhá a čím pro vás bude přínosná.

Tomáš Lach
Tomáš Lach
11.01.2023
3 min.

Marek je náš CEO a mistr v oboru a už během první bezplatné schůzky, vám dokáže říci, jestli nám to bude společně klapat a jaká cesta pro vás bude ta nejlepší.

Žádné rande naslepo

V Atreo zvedáme telefony a odpovídáme na maily hned. S námi víte, na čem jste. Na začátek vám Marek zavolá, můžete si dát i online hovor, aby si s vámi domluvil podrobnosti ohledně schůzky a zodpoví vaše první dotazy. Atreo tým sídlí v Ostravě, ale Marek zaujal strategickou pozici ve Středočeském kraji. Rád za vámi přijede téměř kamkoli. Nebo se potkáte třeba v Praze na kávě.

První seznámení

Na začátku schůzky nás čeká vzájemné poznávání a představení toho, co a jak děláte vy i my. Atreo se specializuje na vytváření technologických řešení přímo na míru. Umíme pomoci s vašimi rozjetými projekty, pokud vás vypekl váš dřívější partner nebo vám již nestačí. Máte nápad, který chcete realizovat? My ho dokážeme přivést nejen k životu, ale pohlídáme i jeho rozvoj a růst. Nenecháme vás v tom samotné, jsme zodpovědný partner. Soustředíme se převážně na český trh.

Klidně si můžete vzít na schůzku i garde v podobě vašeho interního IT, projektového nebo obchodního manažera nebo technologa z výroby. Pokud víte, co chcete a potřebujete, a ideálně to dokážete Markovi i ukázat, tak jsme na správné cestě. Rádi věnujeme čas tomu, dozvědět se co nejvíc o vašich potřebách. Pomůžeme vám najít to správné řešení problémů, které vás pálí.

Stojí to za to

Jsme si jistí, že vzájemná spolupráce bude pro vás přínosná a pomůže vašemu podnikání. Pro konkrétní cenovou nabídku se potřebujeme podívat detailněji a zblízka na vaše možnosti z hlediska technologických řešení, timingu a rozpočtu. A to obvykle na první schůzce není možné. Rámcovou cenu vám ovšem Marek říct jistě dokáže. Jsme tým profíků a naše služby se pohybují v řádech vyšších desetitisíců až statisíců korun dle náročnosti vašich potřeb. Budget je tedy nutností ostatně jako v každé byznysové investici.

Víte, do čeho jdete

Pokud byla první schůzka plodná a chceme spolu pokračovat dál, přichází na řadu detailnější poznávání. Kde spolu s Markem, našimi programátory a analytiky vás důkladněji vyzpovídáme, abychom dokázali poznat váš byznys a dozvěděli se vše potřebné pro detailnější nabídku. Její součástí je technická specifikace, uvidíte každou položku a co vás bude stát. Zkrátka budete vědět, co, kdy a za jakou cenu od nás dostanete.

Příjemné posezení

Budete si povídat především o vaší firmě a vašich zákaznících, a jak jim nejlépe usnadnit a zpříjemnit nákup. Na schůzce s Markem dostanete všechny potřebné informace ke správnému řešení vašich technologických potřeb. Pomáháme firmám jako Zonky nebo B2B Partner, rádi poradíme i vám. Pojďme společně posunout i váš byznys dál.

Děláme to,
co skutečně potřebujete